Dream11 Quiz Answers Today, Spot The Not Quiz

0

Dream11 is back with another quiz, so let’s answers today’s dream11 quiz. Bookmark our site we will be providing you Dream11 quiz answers everyday.

Dream11 quiz starts at 3’o clock in the afternoon, you have to answer five questions. For answering five questions you can win Rs.5 Lakhs, there will be 20,000 winners.

Also there is reward for first 20,000 users i.e., first 20,000 users who get all 5 questions right, win 50% dream11 discount coupon code.

Have a look on OYO Q Quiz Answers.

So let’s get started with Dream11 quiz answers today.

Dream11 Spot The Not Quiz Answers
Dream11 Spot The Not Quiz Answers

Have a look on Dream11 Add Money Offers.

Dream11 Quiz Answers Today 2021

Below are the answers along with questions

Dream11 Quiz Answers 16 April 2021

Question 1. 3,000 runs or more in the #VIVOIPL History Out of these, select the one who is NOT from this category. #SpotTheNot Quiz

Answer: B McCullum

Question 2. 100 sixes or more in the #VIVOIPL History Out of these, select the one who is NOT from this category. #SpotTheNot Quiz

Answer: H Pandya

Question 3. At least one hat-trick in the #VIVOIPL History Out of these, select the one who is NOT from this category. #SpotTheNot Quiz

Answer: A Nehra

Question 4. 20 fifties or more in the #VIVOIPL History Out of these, select the one who is NOT from this category. #SpotTheNot Quiz

Answer: V Sehwag

Question 5. 100 wickets or more in the #VIVOIPL History Out of these, select the one who is NOT from this category. #SpotTheNot Quiz

Answer: J. Unadkat

Have a look on FanFight Referral Code.

How to Participate in Dream11 Spot The Not Quiz

This quiz is only applicable for Android users only. For participating into quiz you must update your dream11 app. After updating you have to follow dream11 for playing quiz. We have added steps below,

1. First of all download Dream11 app

2. After downloading Dream11 app, login into app if you have account otherwise register yourself using your mobile number

3. If you are creating new account then use below dream referral code to get Rs.100 sign up bonus.

Dream11 Referral Code: IHAXL1AB

4. Now open menu by clicking on the top left side.

Dream11 Referral Code

5. Then click on “ Find People

Dream11 Quiz Answers Today

6. Once you click on Find people, now search for Dream11 and follow the offical account

today's dream11 quiz answers

7. That’s it, finally there you will see dream11 quiz, now start answering.


Dream11 Who I AM Quiz Answers Today

Question 1. I finished as the highest run-getter in the inaugural season of the #VIVOIPL (616 runs).

Answer. S. Marsh

Question 2. I am the only batsman to score back-to-back centuries in the #VIVOIPL.

Answer. S. Dhavan

Question 3. I am the bowler who has taken the most wickets in a single #VIVOIPL Season (32 wickets).

Answer. Dj Bravo

Question 4. I am the first batsman to get out on 99 in the #VIVOIPL.

Answer. V. Kohli

Question 5. In the ongoing season of the #VIVOIPL, I have hit the biggest six (100m) till the start of today’s match. #WhoAmI

Answer. G Maxwell

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here